THE VALLEY

Challenge:

To transform a special needs school housed in a typical 60s building, ample in size but totally unsightly with over 700 damaged and peeling panels.  The budget was very limited and the leadership team’s wish was for violet panels to match their new colours; a new logo, some inspiring signage and for the exterior to be painted too.

What we did:

Due to the quantity of panels we were able to negotiate a bespoke colour at no additional cost and by using an optimising ap, wastage was limited during manufacture. We negotiated deals with the scaffold company and other suppliers, which lowered the costs further. The frames were decorated with our 15-year coating system and using our safe and proven solution, the panels were then covered without the need for total removal.

A new logo was designed by our team to use for the exterior signage we created to complete the transformation.