KING’S COLLEGE HOSPITAL – Todd Ward

Challenge:

To provide a bright welcoming new environment to the reception, bedrooms & day room of the patients’ areas in this liver transplant recovery unit and to create a comfy staff room from a small odd-shaped space.

What we did:

We worked closely with the ward team to identify the areas to focus on in this phase. The beach huts and British countryside theme is now emblazoned across the bespoke blinds in every room, & on some walls and sliding doors, with matching door signs throughout – all easy-wipe.

The staff are delighted with their relaxing haven that includes a new fitted kitchen, bright upbeat design comfy seating and a huge seaside wall wrap.

This is part of an on-going collaboration to enhance the healing environment throughout the hospital with money donated to Kings College Hospital charity.

http://www.supportkings.org.uk/why/bright-improvements-for-todd-ward